Over Bedrijven Bakker

Bedrijven Bakker is sinds 1978 dé oplossing voor het invullen en vervullen van vaste of tijdelijke vacatures in Zuid/Midden-Nederland en België. Met gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, tevreden kandidaten én opdrachtgevers zijn wij al jarenlang een betrouwbare kracht in regio.

Het ontstaan van Bedrijven Bakker

Metaalbedrijf J. Bakker B.V. is in 1978 opgericht door Jacobus (Ko) Bakker en vormde het eerste deel van Bedrijven Bakker. In deze begintijd was het aannemen van diverse constructie- en laskarweien de basis van de te genereren inkomsten. In eerste instantie werden de karweien bij de grotere productiebedrijven in de Zeeuws-Vlaamse regio direct aangenomen. Geleidelijk aan kwamen de opdrachten binnen via grotere lokale mechanische firma’s die dan als onderaanneming werden uitgevoerd.

Door veranderingen in de markt is Bedrijven Bakker een organisatie geworden gericht op het leveren van technische en vakgerichte personeelsdiensten. Het juiste aantal kandidaten op het juiste moment stond bij Bedrijven Bakker hoog in het vaandel. In de jaren ’80 zijn grote shut downs en vele nieuwbouwprojecten voorzien van het gevraagde aantal pijpfitters, lassers en bankwerkers. In de loop der jaren zijn veel vaklieden voor langere tijd werkzaam gebleven bij Bedrijven Bakker.

Rond 1990 is Peter Bakker ook werkzaam bij het bedrijf om samen Bedrijven Bakker te laten groeien. Zo is in 1992 Uitzendbureau Bakker B.V. ontstaan van waaruit niet alleen technische maar ook andere diensten zoals administratief, secretarieel, cleaning en telemarketing kunnen worden aangeboden.