Payrolling

Bedrijven Bakker is uw partner in payrolling. Wij nemen uw personeelsadministratie uit handen en zetten werknemers bij ons op de payroll.

Hoe werkt payrolling?

Het verschil met uitzenden en detacheren is dat u zelf de werving en selectie van werknemers uitvoert. Echter worden de werknemers daarna bij ons op de loonlijst gezet en regelen wij de verloning.  Wij ontzorgen uw organisatie door alle arbeidsrechtelijke risico’s op ons te nemen. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van payrolling met Bedrijven Bakker horen.

Waarom is payrolling interessant?

Payroll is interessant voor bedrijven door de hoge flexibiliteit, het gemak en het beperkte risico. Het kan bedrijven voordeel bieden door efficiënter in te kopen. Er verandert niks op de werkvloer waardoor u meer tijd overhoudt voor uw kernactiviteiten.

Uw voordelen met payrolling via Bedrijven Bakker

– Altijd tijdige en correcte salarisbetaling
– Uw personeelsadministratie wordt uit handen genomen
– Je weet vooraf wat jou personele kosten zijn

Meer weten?

Wilt u meer weten over payroll-diensten? Neem dan contact met ons op via 0115-530730 of kom langs op één van onze vestigingen.

Overige diensten

Meld een vacature aan